Masírky

Vakuové masírky (tumblery) na zpracování masa jsou velmi oblíbené u řezníků a kuchařů pro zlepšení chuti a kvality potravin.
Vakuové omílání je ideální pro marinování, protože díky vakuu se zkracuje doba potřebná ke kýženému výslednému produktu.
Tím, že se z nádoby odsaje vzduch, vtáhne se do masa vlhkost a marináda a výsledkem je vlhčí, chutnější a křehčí maso.

Kdo jsme

Prodejem, servisem a údržbou potravinářských strojů se zabýváme již od roku 1995. Koupíte u nás vše od varných kotlů, řezaček, nářezových strojů, vakuových baliček až po vozíky, míchací vany nebo vakuové sáčky. Naše zkušenosti a znalosti se vám budou hodit nejen při údržbě strojů, ale také při jejich nákupu. Poradíme vám s výběrem vhodné mechanizace pro konkrétní provoz a příslušné zařízení vám také dodáme. Následně zajistíme záruční a pozáruční servis – a to nejen u nových, ale i repasovaných strojů.

Petr Hodan
majitel společnosti

Novinky

13. října 2022 Vážení zákazníci, vzhledem k tomu, že se všechny produkty i několikrát zdražují, udržujeme na webu aktuální ceny jen spotřebního materiálu, tj. vakuové sáčky, fólie, misky do miskovačky. U ostatních produktů Vám velice rádi cenu sdělíme telefonicky nebo emailem. Děkujeme za pochopení.